#"bugünlerde en çok huzura

Yaşlı Kadına Eziyet 01:45

Yaşlı Kadına Eziyet

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Zengin Hırsız 00:53

Zengin Hırsız

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Eyvah Yakalandık Mı 00:38

Eyvah Yakalandık Mı

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Beyaz Show  Engin Günaydın İle İlgili Sorulan Soru Kahkahalara Neden Oldu 05:42

Beyaz Show Engin Günaydın İle İlgili Sorulan Soru Kahkahalara Neden O

Beyaz Kağıt Soruları nı konuklar Funda Arar, Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri'ye sordu! Komik yanıtlar aldı! Beyaz Show'un en eğlenceli anlarından birisi olan K..

  • BETA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Çaldı Hayranları Mest Oldu 00:58

Kıvanç Çaldı Hayranları Mest Oldu

Sosyal medyada çok sık paylaşım yapmayan oyuncu Tatlıtuğ piyano çaldığı videoyu Instagram hesabından yayınladı. Tatlıtuğ yayınladığı kareye, Gel bak bir elimde gökyüzü var hala... notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu 01:52

Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu

Pelin Çift’in TRT'de sunduğu 'Öteki Gündem' programına konuk olan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh ile oğlu cep telefonuyla konuştu dedi. Programda Nuh tufanı üzerine ilginç söylemlerd..

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Havlu Makinesi Sizi Görmezse Alınıyor Musunuz 19 Ocak 2018 Beyaz Show 05:30

Kağıt Havlu Makinesi Sizi Görmezse Alınıyor Musunuz 19 Ocak 2018 Beyaz

Beyaz Show'un en eğlenceli bölümü olan Kağıt Soruları bölümünde sorulan sorular,başta konuklarımız olmak üzere izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı! Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un 19 Ocak konukları olan Pamela Spence, Ah..

  • BETA tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı na ilişkin, Şunu çok açık, net söylüyorum; bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sorunumuz yoktur ve olay Kürt koridoru meselesi de değildir. Olay terör koridorunu bizim yok etme m..

İlber Ortaylı'nın CHP Tepkisi Very İmportant 00:25

İlber Ortaylı'nın CHP Tepkisi Very İmportant

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu programa konuk oldu. Programın sonuna doğru Oylum Talu'nun Bugün CHP'nin kurultayı var sözleri üzerine İlber Ortaylı Ooo very important (Çok önemli..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Büyük Aşk Vatan 01:38

En Büyük Aşk Vatan

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle En büyük aşk, vatan klibi yayımlandı. Komutanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan klipte, jandarma personelinin zorlu kış şartlarında yür..

Yanından Geçen Aracın Plakasını Alamayan Pilot 00:33

Yanından Geçen Aracın Plakasını Alamayan Pilot

Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından yer hizmeti şirketine ait bir kamyonet, aprondaki hız limitini aşarak geçmiş. Kule görevlisinin Efendim plakasını aldınız mı? Sorusuna pilot, Efendim ço..

  • JET TV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım 17:06

Ceyhan Başlangıç Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım

Son bir kaç aydır Youtube da epey popüler olan bu konsepti I tried following Jaclyn Hill makeup tutorial yani Jacyln Hill'in makyajını yapmaya çalıştım ı bende yapmak istedim.Rezil olmaktan korkmakla beraber çok eğl..

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Öğrencileri 02:51

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Öğrencileri

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Öğrencileri dünyaca ünlü bir çok tabloyu canlandırmışlar. Gördüğüm en yaratıcı sanat projesi, tebrikler ! Bitlis Tatvan Van Lake Secondary School Students have portrayed many world-fa..

  • PengoTV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı 08:01

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı

Dün gece yarısı Instagram'da paylaştığı video ile milyonlarca kişiye ulaşan Hadise'nin dansı olay yarattı. Hem sosyal medyada hem de magazin servislerinde gündem olan Hadise o dansı; Alsam mı bi dal dudaklarından? ???? ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakan Altun Demet Akalın'ı Tebrik Etti 03:06

Hakan Altun Demet Akalın'ı Tebrik Etti

Babası adına okul yaptıran Hakan Altun bana yol gösterdi diyen Demet Akalın'a hayırlı olsun dedi. Ne kadar çok okul olursa o kadar az cezaevi olur açıklamasında bulundu...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..